Labdarúgás

2024.07.17. 21:07

Tortúrává vált a romániai túra a Paks számára

Jelentős késéssel ért Nagyszebenbe a Paksi FC csapatbusza, így elmaradt a szerda estére tervezett sajtótájékoztató és edzés a Corvinul elleni Európa-liga visszavágó előtt.

Teol.hu

Még az ág is húzza a Paks csapatát, ami a nemzetközi kupaszereplést illeti. Bognár György együttese szerdán 8 órakor indult útnak a Fehérvári úttól, és a tervek szerint az ötszázötven kilométer megtétele után az UEFA által kötelezővé tett sajtótájékoztató és Sibiu Municipal Stadionban való edzés szerepelt volna a programban.

Több órás késéssel gördült be a Paks csapatbusza Nagyszebenbe
Több órás késéssel gördült be a Paks csapatbusza Nagyszebenbe
Forrás: paksifc.hu

Az utazás azonban csak a magyar-román határig volt felhőtlen (leszámítva az egy hete, hazai pályán elszenvedett 4–0-s vereséget a fejekben), a gyors átkelés után nem sokkal ugyanis egy terelés miatt le kellett hajtani az autópályáról, a mellékúton pedig hatalmas dugó alakult ki, számolt be róla a paksifc.hu. A csapatbusz így több órás késéssel, már este érkezett meg a nagyszebeni szálláshelyére, ezáltal a stadionnal majd csak a csütörtökön magyar idő szerint 20 órakor kezdődő visszavágó (tv: M4 Sport) előtt ismerhetik meg a paksiak.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!