Labdarúgás

2024.07.20. 08:40

Szekszárdi UFC: nincs ellenfél, sok a sérült, nem lesz főpróba

Nem tart főpróbát a bajnoki rajtra a vármegyeszékhely NB III-as csapata. A Szekszárdi UFC ellenfele visszalépett, s a beugró elleni meccs sem jött össze.

Teol.hu

Mészáros István együttesének a Kelen jelentette a végállomást a kupában

Fotó: Molnár Gyula

Eredetileg úgy volt, hogy a PTE-PEAC ellen tart főpróbát a július 28-i NB III-as bajnoki rajt előtt a Szekszárdi UFC. A baranyaiak azonban visszaléptek, s az időközben beugró nagybajomiak elleni találkozó sem jött össze. Sok a sérültje az UFC-nek, így Mészáros István tanítványai inkább az erőgyűjtéssel töltik a mostani hétvégét, hogy jövő vasárnap újult erővel vághassanak neki sorozatban a 19. NB III-as szezonjuknak. 

Mészáros István, a Szekszárdi UFC vezetőedzője nem tudja elvégezni így az utolsó simításokat a rajt előtt
Mészáros István, a Szekszárdi UFC vezetőedzője nem tudja elvégezni így az utolsó simításokat a rajt előtt (Fotó: Molnár Gyula)

Simán győztek a Szekszárdi UFC ellen

Így sem maradnak azonban pikáns meccs nélkül a drukkerek. Ma 10 órától Pakson csap össze az atomvárosiak NB III-as gárdája és a harmadik vonalba tizenegy (vár)megyei I. osztályú szezon után visszatérő Bonyhád VLC. Kindl István gárdája tele van csupa 16-17-18 éves fiatal tehetséggel, s már most bajnoki formában van, amit jelez, hogy szerdán simán, 3–0-ra lelépték a Szekszárdi UFC-t. A völgységieknél Sárai Györgynek teljesen új csapatot kell építenie, alig maradt hírmondó (Szűcs Krisztián, Márkvárt Patrik, Hock Attila Robin és Sásdi András tartott ki...) a vármegyei aranyérmes gárdából.

A Majosi SE vasárnap a Szeged-Csanád Grosics Akadémia második számú együttesével találkozik, ez a találkozó 16 órakor kezdődik. Az FC Dunaföldvár végig hírzárlat mellett készül, így a felkészülési mérkőzései sem nyilvánosak. 

A Dél-Nyugati csoport nyitófordulójában jövő vasárnap Főnix–Bonyhád VLC, PTE-PEAC–Szekszárdi UFC, Pécsi MFC–FC Dunaföldvár, Majosi SE–Kaposvári Rákóczi, Paksi FC II–MTK Budapest II összecsapásokat játszanak. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!