Női futsal

2024.07.05. 08:00

Három egyéni díjat zsebelt be a szövetségtől a Tolna-Mözs!

A versenykiírásoknak megfelelően a szövetségi kapitányok, a szakágvezető és a Futsal Bizottság döntése alapján megválasztották a 2023/24-es kiírás legjobbjait a női és a férfi élvonalban. A 2F-Bau Tolna-Mözs három elismerést hozott el.

Berg Sándor

A nőknél a TFSE-ben szereplő és a bajnoki döntő utolsó mérkőzésén hétszer is betaláló Kota Gabriella kapta az év legjobb játékosa díjat, míg a Tolna-Mözs csapatát erősítő Folk Zsuzsanna harminc bajnoki találattal (huszonnyolcat az alapszakaszban, egyet az elődöntőben, egyet a döntőben lőtt) érdemelte ki a gólkirálynői címet. Klubtársa, Deczki Vanda a legjobb kapusnak, míg Reveland Zoltán a legjobb vezetőedzőnek járó elismerést tudhatja magáénak, számolt be róla az mlsz.hu.

A Tolna-Mözst irányító Reveland Zoltán lett az év női edzője
A Tolna-Mözst irányító Reveland Zoltán lett az év női edzője
Fotó: Kiss Albert

A 2F-Bau Tolna-Mözs az elmúlt évek legjobb szezonját produkálta, hiszen amellett, hogy az NB I-ben három év után – a címvédő DEAC-ot kiejtve – ismét aranycsatát vívhatott (ott a TFSE 3–1 arányban bizonyult jobbnak), a Magyar Kupában is döntőbe jutott, ahol a debreceniektől 2–0-s vereséget szenvedett.

A tolna-mözsi klub június közepén rakta le futsalcsarnokának alapkövét, az előzetes tervek szerint a csapat már ott készül fel a 2025/2026-os szezonra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!