Mérkőzés után

2024.08.19. 08:32

Bognár György: – Frissebben mozogtunk, mint az utóbbi hetekben

Csapata teljesítménye mellett korábbi játékosáról, a Paksnak gólt szerző Tamás Olivérről is beszélt a Nyíregyháza elleni 2–1-re megnyert bajnoki mérkőzést követő sajtótájékoztatóján Bognár György.

Teol.hu

„Az első félidőben frissebben mozogtunk, mint az utóbbi heteikben, de a szünet után visszaestünk. Inkább vigyáztunk az eredményre, amit megszereztünk, kevés veszélyt jelentettünk az ellenfél kapujára, igaz, a Nyíregyháza sem dolgozott ki komoly gólhelyzetet – értékelte a kilencven percet Bognár György, aki újságírói kérdésre kitért a vendégek gólszerzőjére, Tamás Olivérre is. – Jó játékos, jól teljesített Pakson, de sokat volt sérült, a csapat pedig közben átalakult. Örülök azoknak a játékosoknak sikereinek, akkor is, ha ellenünk játszanak jól, akikkel éveket dolgoztam együtt. Persze nyilván jobb, hogy mi nyertünk.”

Bognár György szerint a második félidőben inkább az eredményt tartották
Bognár György szerint a második félidőben inkább az eredményt tartották
Fotó: Molnár Gyula

„Úgy érzem, jól kezdtük a mérkőzést, ami talán annak köszönhető, hogy előtte sikerült pár napot pihennünk. Az első félidő után azonban egy kicsit elfáradtunk, ennek ellenére megérdemelt győzelmet arattunk. Ebben az időszakban a sok utazás a legrosszabb, viszont futballozni mindig jó, így a meccseket élvezzük, és reméljük, sokáig tart majd a menetelésünk” – fogalmazott a 100. paksi mérkőzésén eredményes Kinyik Ákos.

A Paksi FC mától a Konferencialiga rájátszására készülhet, ahol csütörtökön 18 órakor idegenben, augusztus 29-én pedig otthon játszik majd a cseh Mlada Boleslavval (kezdés: 18 óra). A párharc győztese bejut a harmadik számú európai kupasorozat főtáblájára.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!