Felkészülési mérkőzés

2024.08.21. 18:05

Vereséggel hangolt a bajnokságra a Bonyhád-Börzsöny

Nem alakult jól a vármegyei I. osztályban elsőáldozó Bonyhád-Börzsöny SE főpróbája, miután hazai pályán 6–3-ra kikapott a Véméndtől.

Teol.hu

A Bonyhád-Börzsöny SE utolsó előkészületi mérkőzésén a Schleinig M. – Ullein Cs., Máté R., Sásdi B., Guzorán P. – Csobot P., Bajkai Z. – Kósa E., Sebestyén N., Jerabek J. – Pap R. (cserék: Takács A., Guzorán L., Ladányi R., Wolf R.) felállásban 6–3-as vereséget szenvedett hazai pályán a Baranya vármegyei másodosztályú Véménd KSE csapatától. A völgységi gólokat Jerabek Jenő (2) és Pap Roland szerezték.

Jerabek Jenő (balra) két gólja is kevés volt a Bonyhád-Börzsöny sikeréhez a véméndiek ellen
Jerabek Jenő (balra) két gólja is kevés volt a Bonyhád-Börzsöny sikeréhez a véméndiek ellen
Fotó: Bölcsföldi Zoltán

A börzsönyiek játékoskerete szinte teljesen kicserélődött a nyár folyamán, az NB III-ba feljutó Bonyhád VLC keretéből jó páran a Maraszin Szilveszter irányította egylethez igazolt azok közük, akik nem vállalták be a harmadik vonalat. Érkezett Schleinig Máté, Jerabek Jenő, Királyházi Bence, Sásdi Bence, Máté Róbert, Pap Roland a „szomszédból”, de Völgyi Péter, Fekete Krisztián és Tolnai Szabolcs is náluk húzott újra focicipőt, míg Kósa Edmond és Guzorán Péter rövid kitérő után tért vissza az egyesülethez.

A Bonyhád-Börzsöny előkészületi találkozón korábban megmérkőzött a Nagymányokkal (7–3), és a Dombóvári LK-val (4–3) is. Közel húsz év vármegyei másodosztályú szereplés után az új szezonban az élvonalban bizonyíthat a csapat, szombaton 17.30 órakor a Dombóvár FC vendégeként kezdik meg újonc szezonjukat.

További megye egyes és kettes csapatok főpróbáit ebben a cikkben gyűjtöttük össze, míg az elmúlt években Tolna vármegyéből eltűnt és visszatért klubokról itt olvashat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!