Labdarúgás

2024.08.24. 18:49

Magyar Kupa: kikapott Budaörsön és búcsúzott a Majos

A Majosi SE a szünetben még döntetlenre állt, de végül kikapott Budaörsön. A Mol Magyar Kupa harmadik fordulójába így a hazaiak jutottak.

Teol.hu

Mol Magyar Kupa, főtábla, 2. forduló
Budaörs–Majosi SE 3–2 (2–2)
Budaörs, v.: Nagy A. (Benkő R., Szilágyi Zs.). Budaörs: Schrenck – Molnár Cs., Lami, Szamosi, Jász, Lakatos (Jármai, 78.), Fekete O. (Tóth Gy., 64.), Szedlár (Szécsi, 64.), Schmidtka, Sajbán Miklós, Váradi. Majos: Pölöskei – Preininger (Hatvani, 56.), Keresztes Z. (Cs. Nagy, 73.), Lőrinc D., Balogh Á. (Szabó Z., 73.), Kovács L., Stampfel (Dávid Z., 64.), Vető, Abért, Sztankó (Horváth M., 64.), Takács M. Gólszerzők: Szedlár (21., 38.), Lakatos M. (59.), illetve Balogh Á. (11.), Keresztes Z. (36.). 

Korábban a Szekszárdi UFC 2–0-ás vereséget szenvedett a Kelen SC otthonában, így kiesett. A Faddi SE pedig vasárnap 16.30 órától látja vendégül a tavaly még NB III-as, a mostani szezontól viszont a vámegyei I. osztályban szereplő Dunaújváros FC-t. A Paksi FC a Mol Magyar Kupa címvédőjeként csak később csatlakozik be a sorozatba. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!