Atlétika

2024.08.28. 09:54

Rekordnevezés érkezett be a bonyhádi versenyre

Az AC Bonyhád és a Bonyhádi Sportcentrum szervezésében rendezik meg szombaton a Top Lista versenyt a völgységi városban.

Berg Sándor

Az online nevezés lezárulta után biztossá vált, hogy három ország harminckét egyesületétől 310 induló neve érkezett be, ami rekordnevezést jelent. A rendező AC Bonyhád harminckét sportolóval képviseltetik magukat, míg a további vármegyei klubok közül a Szekszárdi Sportközpont tizenhét, a DOVASE pedig tizennyolc versenyzője áll majd rajthoz.

Rekordnevezés: több, mint háromszáz versenyzővel rendeznek atlétikai versenyt szombaton Bonyhádon
Rekordnevezés: több, mint háromszáz versenyzővel rendeznek atlétikai versenyt szombaton Bonyhádon
Fotó: Máté Réka

Bajnokokból nem lesz hiány a versenyen, a nevezési lista alapján rajthoz áll a kétszeres szabadtéri és egyszeres fedett pályás horvát bajnok sprinter, Karlo Marcius (AK Sloboda), aki 100 méteren áll rajthoz és a nyolcszoros szerb bajnok sprinter Maja Csirics, aki szintén százon fut majd. A magyarok között Bánóczy Árpád, a 400 méter gátfutó, Jankovics Dániel magasugró, valamint Nguyen Anasztázia többszörös magyar bajnok távolugró is eljön Bonyhádra. 

A versenyek 11 órakor a női 100 méter gátfutással, a női magasugrással és a női súlylökéssel kezdődnek és a férfi 400 méter gáttal zárul az előzetes programterv szerint 18.30 órakor. A teljes menetrend itt érhető el.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!