NB I-es foci

2 órája

Bognár György: ahogy tudta, húzta az időt az ETO, én is ezt csináltam volna

A Paksi FC vezetőedzője tartott tőle, hogy nem lesz ritmusa csapata játékának az ETO FC Győr elleni bajnokin. Bognár György azt mondta, jövő héten rendezik a sorokat.

Teol.hu

A paksiak vezetőedzője számolt vele, hogy nem találják a ritmust, de ő másra gondolt...

Fotó: Török Attila

Három győzelem után szenvedett vereséget az NB I-es bajnokságban a Paksi FC, amely az ETO FC Győr vendégeként maradt alul. Az atomvárosiak vezetőedzője, Bognár György a 2–1-re elveszített összecsapás utáni sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy sok volt a hiba csapata futballjában. 

Bognár György csalódott volt, hogy Tóth Barnáék (középen) nem tudtak legalább egy pontot hazahozni
Bognár György csalódott volt, hogy Tóth Barnáék (középen) nem tudtak legalább egy pontot hazahozni

„A mérkőzés előtt attól tartottam, nem lesz ritmusa a játékunknak a háromhetes kihagyás miatt, ez be is következett, de érdekes módon nem a csapatjátékban – összegezte a látottakat a paksiak vezetőedzője. – Sok egyéni hiba volt, tompák, pontatlanok voltunk, helyezkedési hibákat követtünk el. Becsületesen küzdöttek a srácok, mentek előre, csak koncentráció nélkül.”

„Az első félidőben jobban játszott az ETO, párszor megkontráztak bennünket, gólokat is rúgtak. A második játékrészben pedig, ahogy csak tudtak, időt húztak, ezt jól csinálták, én is ezt csináltam volna. A cseréinktől nem kaptunk sok pluszt, nem jutottunk el a kapuig, nem tudtunk gólhelyzeteket kialakítani. Nem volt átütőerő a játékunkban, így próbáltuk átrúgni a középpályát, építkezni, érvényesülni, de ma az sem működött. A jövő héten rendezzük a sorokat” – fogalmazott a szakember. 

A Paksi FC nyolcadik alkalommal maradt alul az ETO-val szemben az NB I-ben.

Most vasárnap 15.30 órától az FC Fehérvár vendégei lesznek a zöld-fehérek az OTP Bank Liga 8. fordulójában. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!