Ingatlanbazár

2 órája

Költözzön gyógyfürdő mellé!

Ez az ingatlan nem egy szokásos nagy ház, hanem annál jóval több. Van benne 2 db kétszintes lakás, amelyek egyenként 165 négyzetméteresek. Ezt egyben vagy külön is kezelheti. Az elhelyezkedése páratlan, hiszen a gunarasi gyógyfürdő mellett van. A kert gyönyörű, és nem jár végeláthatatlan munkával a rendben tartása. Ha szeretne magánrendelőt: ideális. Ha szeretne szállót: ideális. Ha szeretne egy nagy házat, ahol több generáció is békésen együtt élhet: ideális!

Teol.hu

“YourHome Otthonos Otthon eladásra kínálja ezt az impozáns családi házat Dombóvár-Gunaras fürdőövezetében.

Fotó: ingatlanbazar.hu

Dombóvár-Gunaras nyaralóövezetében eladásra kínált családi ház igazán lenyűgöző lehetőség, akár saját otthonként, akár befektetésként. Az ingatlan két különálló, de azonos elrendezésű lakásból áll, amelyek mindegyike kétszintes, 165 m²-es, és összesen 8 szoba és 4 fürdőszoba áll rendelkezésre, ami bőséges teret biztosít egy nagyobb család számára is. A közelmúltban végrehajtott felújítások és a modern gépészeti megoldások, mint a padlófűtés, klímaberendezés és víztisztító rendszer, biztosítják az energiatakarékos működést és a kényelmet.

Fotó: ingatlanbazar.hu

Az ingatlan elhelyezkedése is kiemelkedő, hiszen közvetlenül a gunarasi gyógyfürdő mellett található, így tökéletes lehet turisztikai célokra, magánrendelő kialakítására, vagy akár egyéb üzleti tevékenységre. A közelben elérhető szabadidős programok, mint a gyógyfürdő, a vadászat és más tevékenységek, még vonzóbbá teszik a házat.

Fotó: ingatlanbazar.hu

A tágas, 1000 m²-es telek rendezett, térkövezett udvarral és örökzöld növényekkel díszített kerttel igazi otthonos hangulatot teremt. Az ingatlan csak 8 km-re található Dombóvártól, így könnyen megközelíthető.

Fotó: ingatlanbazar.hu

Ez a ház ideális választás lehet mindazoknak, akik kényelmes, tágas otthont vagy sokoldalú befektetési lehetőséget keresnek.”[...]

Fotó: ingatlanbazar.hu

További remek lehetőségekért keresse az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

Fotó: ingatlanbazar.hu

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!