Rettenetes dráma

2 órája

Brutálisan megverhette Viktóriát Milán, mielőtt a lány apja megölte

Portálunk pénteken ismét abban a dunaföldvári utcában járt, ahol csütörtök hajnalban egy 60 éves férfi megszúrta 24 éves áldozatát, aki később a nyílt utcán halt bele a sérülésbe. Az áldozat a támadó lányának szerelme volt. Most a közelben élők és dolgozók azt mondták, látták amikor tegnap későn délután a fiatal lány, Viktória hazaért, a teste pedig tele volt komoly bántalmatásra utaló nyomokkal. Egy másik nyilatkozó pedig arról számolt be, a fiatal lány teherbe eshetett, csakhogy nem a meggyilkolt Milántól. A dunaföldvári gyilkosság áldozata ezért ronthatott rá.

Teol.hu

Második napja tartja lázban az egész országot, hogy pontosan mi állhat a dunaföldvári gyilkosság hátterében. Debreceniné Farkas Edit, a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense tegnap annyit közölt: a támadót elfogták, a férfi pedig vélhetően beismerte tettét, hiszen meg tudták gyanúsítani emberöléssel. Az ügy viszont jóval bonyolultabb lehet, mint amilyennek elsőre tűnik.

Egyre szövevényesebbnek a dunaföldvári gyilkosság. Képünkön a ház, ahol János megszúrta Milánt, aki néhány száz méterrel arrébb holtan esett össze. Fotó: Bencze Péter

Nem volt előzmények nélküli a dunaföldvári gyilkosság

Az emberölés mindenkit megrázott az utcában, ahol a támadó férfi családja él. Portálunk próbált beszélni a család többi tagjával, ám ők nem álltak szóba velünk. A környéken élők viszont azt mondták, gyakran hallották, ahogy veszekedés zajlott a lakásban, így volt ez azon az éjjelen is, amikor a kegyetlen támadás történt.

Viktóriát valaki csúnyán megverte

Sikerült két szemtanúval is beszélnünk, akik látták, amint Viktória, a lány, akinek a szerelme a meggyilkolt Milán volt, hazaért. A tanúk elmondása szerint a nő több helyen véraláfutásokkal volt tele, az arcát pedig lila foltok és duzzanatok tették szinte felismerhetetlenné. Volt, aki azt mondta, a megölt szerelme, Milán verhette meg őt, mert Viktória teherbe esett egy másik férfitól. A portálunknak nyilatkozók ugyanakkor nem értettek abban egyet, ki lehetett a támadó: volt, aki szerint talán János, a lány apja – aki megölte Milánt – verhette meg a saját gyermekét is. Hogy pontosan mi áll a kegyetlen támadás és a későbbi haláleset hátterében, azt egyelőre nem lehet teljes magabiztossággal megítélni. 

Az ügy részletei vélhetően akkor derülnek majd ki, ha a nyomozók befejezik a vádemeléshez szükséges iratanyag összeállítását ,és átadják azokat az ügyészségnek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!