Bulvár-celeb

2021.03.13. 12:13

Terhesen esett teherbe a kismama, most már három gyermeket hord a szíve alatt

Egy ikreket váró amerikai kismama azt állítja, az egyik ultrahangos vizsgálaton közölte vele orvosa: már három gyermeket hord a szíve alatt.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

Fotó: Shutterstock

A harmadik baba 10 nappal fiatalabb testvéreinél, ami egyértelművé teszi, hogy a kismama terhesen esett teherbe. Az asszony április végére, május elejére várja gyermekei érkezését – írja a The Sun.

Egy ikreket váró amerikai kismama azt állítja, az első trimeszter végén az egyik ultrahangos vizsgálaton közölte vele orvosa: valójában három gyermeket hord a szíve alatt.

Meglepetés volt: kettő helyett, három baba érkezik
Fotó: Shutterstock

 

A harmadik magzat legalább tíz nappal fiatalabb, mint az ikertestvérei, ami azt jelenti, hogy a nő terhesen lett újra terhes.

Normális esetben a terhesség alatt a szervezet és a hormonok leállítják a peteérést, de nálam nem ez történt

– magyarázta a nő, aki azt is elárulta, hivatalosan két időpontra írták ki, de mivel a magzatok között nagyon kevés idő van, ezért egy napon meg tudja szülni mind a három babát. Születésüket április és május között várják, amikor már mind elmúltak legalább 32 hetesek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!