Bulvár-celeb

3 órája

Szoboszlai újabb fotóitól (majdnem) mindenki el van ájulva

A sztárfocista csapata, a Liverpool edzés előtt készült fotóitól a rajongók szinte elaléltak, de volt olyan, is aki kritikát fogalmazott meg.

MW

Szoboszlai Dominik a rajongói szerint minden fotón tökéletes

Forrás: Nemzeti Sport

Fotó: Dömötör Csaba

Két győzelem után gőzerővel készül a harmadikra a Liverpool a Bajnokok Ligájában. Az AC Milan és a Bologna legyőzése után Lipcsében lépnek pályára szerdán. Szoboszlai Dominik számára különleges lesz a meccs, hiszen korábban két és fél évet töltött a német klubban.

Az angol gárda keddi edzése előtt újabb képgaléria készült, és Szoboszlai volt a fotókon az egyik főszereplő. Amellett, hogy alapember a középpályán, a fotókon is általában jól mutat. Nem véletlen nevezik (néha gúnyosan) modellnek a drukkerek.

Nem véletlenül "csúfolják" modellnek
Forrás:  Instagram

A Liverpool FC fotógalériájában két képen tűnik fel a magyar válogatott csapatkapitánya. Egyiken éppen kávézik, a másik csoportképen pedig a háttérben ül, de lehetetlen őt nem kiszúrni. 

A hozzászóló drukkerlányok persze elolvadtak „Dom” láttán:

Szoboszlai a fotós szerelme? Minden fotón ő a legjobb!

– írta egy női rajongó. „Ő mindig tökéletes” – írta egy másik.

Persze nem mindenki ájul el tőle, van, aki szerint a pályán is csillogni kellene nem csak a fotókon. Szoboszlai a harmadik és a negyedik fotón látható:

Hogy milyen sorozatot folytatna a magyar csapatkapitány, kiderül a Ripost cikkéből.

 

 

 

 


 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!