SÉTA

2013.01.17. 13:47

Jó ötlet lehet egy emléküveg készítése

Címkék#iskolások

Amikor erre az ötletre rátaláltam az interneten, rögtön tudtam, hogy ezt meg kell osztanom veletek.

SÉTA

Annyira aranyos és jópofa, én biztos megcsinálom! Emléküvegnek hívják. Hisz az emlékeinket szívesen őrizzük, és mindenki szereti visszaidézni a régi szebbnél szebb emlékeit. Hát akkor hajrá, barkácsolásra fel! :)

1. Egy üveg beszerzése! Lehet ez akár egy nagyobb befőttes üveg vagy hobbyboltban kapott csinosabb üveg, csatos fedelű, vagy akár a nagyitól is kérhetsz. A fantáziádra bízom, hogy milyet választasz.

2. Csinosítsuk kicsit ki! (Ez a rész a kedvencem.) Ha az egyszerűt szereted, hagyd üresen, hidd el, úgy is mutatós, és a következő lépésben rátok is fogok gondolni. De ha az extrém dolgokat szereted, akkor hajrá, díszítsd kedvedre csillámmal, festékkel, szalvétával vagy akár fonallal. A merészek a gyöngyöt is bevállalhatják…elhihetitek, gyönyörűek lesznek!

3. Jegyzettömb! Akik simán hagyták az üveget, úgy tudják feldobni kicsit, hogy színes jegyzettömböt használnak. Vidámabb lesz az egész, még aki dekorált, az is használjon bátran ilyen tömböt. Színekből soha nem elég!

4. Jegyzetelj! Ha valami jó történik veled, vagy kellemes dologban van részed a mindennapokban, akkor jegyezd fel, és dobd bele az üvegbe! Jó móka.

5. Emlékeket elő! Év végén, vagy amikor kedved tartja, borítsd ki, és olvasgasd el, hogy miket írtál fel! Biztos vagyok benne, hogy miközben olvasol, mosolyogni fogsz. De hát pont ez volt a célunk. :)

Egy két tipp: Próbálj meg fedeles üveget választani, hogy az emlékeket el tudd zárni a külvilágtól. Szerintem az is vicces, ha mindig különböző mintájú, színű kis cetlire írod fel az emlékeket. Töltődjetek fel az új évre emlékekkel!

Zámbó Virág, Tolna, Sztárai Mihály Gimnázium, 10.B

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!