Süli János

2018.04.06. 19:20

Süli: tegye le a voksát a térség jövője mellett

Vida Tünde

– Ha a vasárnapi választáson rám és a Fidesz-KDNP-re szavaznak, kiállnak a város és a térség jövőjét jelentő atomerőmű építés mellett – hangsúlyozta Süli János, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje mai paksi sajtótájékoztatóján.

Azt mondta, ezért a célért dolgozott már az atomerőmű vezérigazgatójaként, Paks polgármestereként, erre a feladatra vállalkozott miniszterként. – Ezt a munkát szeretném országgyűlési képviselőként folytatni, amihez biztos hátteret jelentene a térségben élők támogatása – fogalmazott. Végigjárta a választókerület összes települését, de még a várostól legtávolabb esőn is tapasztalta a várakozást, a környék lakói számítanak az atomerőmű új blokkjainak építésére és annak térségre gyakorolt pozitív hatására.

A négypárti támogatással indított erőműépítés programja a fiatalok számára is perspektívát jelent, hiszen sok szakemberre lesz szükség, a beruházás növeli a vidék megtartó erejét. – Olcsó villamos energiát biztosítunk a magyar vállalkozóknak, így a bérek emelkedhetnek, a gyerekeink és unokáink itthon maradhatnak – mondta az országgyűlési képviselőjelölt rámutatva, hogy a jelenlegi kormánynak eltökélt szándéka a térség jövőjét száz évre biztosító erőmű megépítése.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!