Tündérszépek

2024.03.24. 16:25

A bájos Kinga és a vagány Rebeka állt pénteken a kameránk elé

Újabb két Tündérszépet fotóztunk meg pénteken, Kapusi Kinga és Kovács Rebeka álltak a kamera elé.

Farkas Eszter

Kinga visszafogott lány, természetes bájjal hódított a lencse előtt

Fotó: Mártonfai Dénes

Az első fotózás mindig izgalmas lépés egy szépségverseny indulója számára, és ezúttal sem volt másképp. Két különleges egyéniséget ismerhettünk meg a Tündérszépek fotózásán, Kinga és Rebeka személyében. A lányok megmutatták nekünk, hogy mindenki más stílusban ragyog. 

Kinga kicsit visszafogottabb lány, természetes bájjal hódított a lencse előtt. Törékeny alkata miatt nem is gondolná az ember, hogy már több bajnoki címet is bezsebelt hobbijának köszönhetően.

Nevezz még most, mielőtt betelnek a helyek

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Tolna vármegye szépségei Baranya, valamint Somogy hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

– A fotózás teljesen lenyűgözött, nagyon tetszett – válaszolta kérdésünkre Kapusi Kinga, majd hozzátette: a kíváncsiság hajtott, azért is jelentkeztem a versenyre, de el tudnám magam képzelni akár a szépségiparban is. Jelenleg dajkának tanulok, a hobbim a horgászat, ami talán már kicsit több is, ugyanis Hollandiában több versenyt és bajnokságot is megnyertem.

Rebeka merész megjelenésével és magabiztos fellépéssel elvarázsolta stábunkat 
Fotó: Mártonfai Dénes

Rebeka stílusa kicsit fiúsabb, merész megjelenésével és magabiztos fellépéssel varázsolta el stábunkat. 

– A szépségversenyre azért jelentkeztem, mert szeretném megélni a nőiességem, megmutatni a világnak, hogy az én vagány stílusom is jól mutathat a képeken – emelte ki Rebeka. Szabadidőmben imádok túrázni, pecázni és motorozni. Nekem is ez volt az első fotózásom, ami nagyon tetszett. Már most igazi királynőnek éreztem magam, hála a profi stábnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában