Beérik a gyümölcs

2024.04.27. 08:30

A Bonyhádi Általános Iskola udvarát újítják fel

Újabb pályázatot nyert Bonyhád Város Önkormányzata, 180 millió forintból újítják fel a Bonyhádi Általános Iskola udvarát, osztotta meg Filóné Ferencz Ibolya polgármester Facebook oldalán.

Farkas Eszter

180 millió forintból újítják fel a Bonyhádi Általános Iskola udvarát

Forrás: Filóné Ferencz Ibolya Facebook oldala

„Beérik az elmúlt évek munkájának gyümölcse: örömmel jelentem be, hogy megnyertük a Bonyhádi Általános Iskola "Széchenyi István Általános Iskola" udvarának fejlesztésére, korszerűsítésére benyújtott 180 millió forintos TOP+ pályázatunkat. Együtt gondolkodva a Tamási Tankerületi Központtal, Steiner Krisztiánnal, az intézmény főigazgatójával és az iskola pedagógusaival, egy olyan komplex fejlesztést valósítunk meg, amely a sportudvar egészét érinti. Többek között megújulnak a játszóeszközök, új röplabda, kosárlabda és futópályát építünk, a távolugró gödör is új lesz, és a világítást is korszerűsítjük. Komfortos és modern környezet várja majd a gyerekeket. A városunk fejlesztését is folytassuk közösen!”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában