Nyílt nap

2024.03.27. 12:04

Segíti az oktatást a város és a tankerület

Új bútorok kerültek a Bonyhádi Általános Iskolába és az intézményhez tartozó gimnáziumi részre.

Vizin Balázs

Köszönetet mondott a fejlesztésért a beruházást szorgalmazó Steiner Krisztián főigazgató.

Fotó: Ruip Gergő

A város önkormányzata és a Tamási Tankerületi Központ által finanszírozott beruházás tovább segíti a modern oktatás és csoportbontásban történő ismeretátadás megvalósítását. Többek között ezt emelte ki beszédében és mondott köszönetet a fejlesztésért a beruházást szorgalmazó Steiner Krisztián főigazgató a pénteki nyílt napon, amelyen a 2024/2025-ös tanév elsős tanítóival ismerkedtek meg a leendő elsősök és szüleik.

A játékos tanórák mellett az úszásoktatást, továbbá a kedvező környezeti feltételeket és a felújított ebédlőt is szemügyre vehették a vendégek, akik elismerően szóltak a látottakról, köztük az újonnan beszerzett bútorokról is, amelyek még komfortosabbá és otthonosabbá teszik a mindennapi oktatást.

Steiner Krisztián emlékeztetett: az előző tanévben három okostáblát biztosított az önkormányzat az intézmény gimnáziumi részére, amely – a mostanihoz hasonlóan – ugyancsak fontos beruházás volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában