Tv-ajánló

2024.03.27. 19:00

A pokol ura lesz Nicky

Nicky az a srác, aki békésen elzenélget a szobájában, sem törtetés, sem különösebb ambíciók nem vezérlik.

Bencze Péter

A főszereplő, Adam Sandler

Forrás: Shutterstock

Két idősebb fivére, Adrian és Cassius azonban küzd, hogy minél jobb pozíciót foglalhasson el a családi vállalkozásban. A baj akkor kezdődik, amikor az apa megtagadja a visszavonulást a cég éléről. Ez arra sarkallja Adriant és Cassiust, hogy új területet keressenek maguknak, ahol érvényesülni tudnának. Ez a hely pedig New York. A nagyobbik gond azonban az, hogy a gaz testvérek távozásával a pokol kapui befagynak, minek következtében a bűnös lelkek kívül rekednek.

Márpedig bűnös lélek nélkül a Sátán ereje, vagy inkább végtagjai is rohamosan fogyatkozni kezdenek. Nincs más hátra, Nickynek kell megmenteni apját. A „vidéki” fiúnak azonban nehéz a sorsa a nagyvárosban. Először is meg kell tanulnia életben maradnia, kezdetben másodpercenként éri halálos baleset, valamint elsajátítania számtalan rendkívül problémás dolgot, mint például az evést és az alvást. Mindezen alapbonyodalmakhoz hozzávehetjük még a gaz testvérek ármányait, apuka régi barátját, Beefy-t, a beszélő bulldogot mint segítőtársat, és máris világossá válik, hogy a pokolban úrnak lenni talán egyszerűbb, mint ördögnek New Yorkban.

Sátánka – Pokoli poronty, amerikai vígjáték, Viasat3, szerda, 23:50 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában