Női labdarúgás

2024.03.28. 12:37

Az idegenbeli döntetlen után saját közönsége előtt nyerni szeretne a Szekszárdi WFC

Újabb hazai bajnoki vár a Simple Női NB I-ben szereplő Szekszárdi WFC-re, amely szombaton az Astrát látja vendégül.

Teol.hu

Kovács Zsófiáék szeretnék egy győzelemmel megörvendeztetni közönségüket

Fotó: Makovics Kornél

Két győzelmet és két vereséget jegyez az Astra HFC-Üllő csapata a tavaszi szezonban. A szekszárdiak szombati riválisa kezdésnek a Fehérvárt (1–0) idegenben, a Haladást (3–0) saját pályáján győzte le. Az előző két meccsét azonban elveszítette, igaz a listavezető Ferencvárossal (0–2) és a második Győrrel (1–2) találkozott – mindkettővel hazai pályán.

Micskó Márk alakulata eközben egyszer nyert, egyszer döntetlent játszott, és ugyanúgy két alkalommal szenvedett vereséget. A rajton a soroksáriakat 1–0-ra győzte le, amely foghíjasan kiállva, 1–0-ás félidei vezetés után elfáradt Diósgyőrben (1–4), az MTK-tól pedig úgy kapott ki 3–0-ra itthon, hogy a budapestiek 1–0-ás vezetésénél két tizenegyest is kaphatott volna... Legutóbb a Budaörs otthonában 1–1-et értek el a szekszárdi lányok.

Az Astrával idegenben 2–2-re végzett a WFC, amely – mint ahogy a klub közösségi oldala emlékeztet – úgy ért el döntetlent, hogy egészen a 93. percig (!) győztesnek tűnt, a hazaiak akkor szerezték meg az egyenlítő gólt. 

„Most, hazai pályán szeretnénk megszerezni mind a három bajnoki pontot, amire van is esély, de ahhoz mindenkitől maximális koncentráció kell, és mindenkinek ki kell tennie a szívét és a lelkét a pályára” – írják a Facebook-bejegyzésben. 

A találkozó szombaton 14 órakor kezdődik a Szekszárdi Sportcentrumban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!