Bulvár-celeb

2024.07.30. 11:10

Gyász: elhunyt a magyar valóságshow győztese, ezt lehet tudni a haláláról

A Love Island című valóságshow győztese, Lakatos Tícián kedd reggel halt meg.

MW

Lakatos Tícián

Forrás: YouTube

A 24 éves férfi testvére tudatta a nyilvánossággal a tragédiát, hogy öccse ma reggel nem ébredt fel többé.

A tévénézők 2019-ben ismerhették meg Tíciánt, aki akkor 19 éves volt. Igazi közönségkedvenc lett a játékban, Zsófival lettek a reality győztesei, de a műsor után nem sokkal szakítottak.

Az egyik bejegyzésből az is kiderült, hogy mi okozta a fiatal férfi halálát. A celeb egy budapesti harcművészeti teremben dolgozott edzőként, a terem hivatalos oldalának posztjából derül ki, hogy szívrohamot kapott – írja a Bors. 

Azt, hogy pontosan mi történt és mik voltak Tícián utolsó szavai, csak onnan tudhatjuk, hogy a fiatal edző szerelme épp vele volt közös otthonukban, amikor bekövetkezett a legrosszabb. A lánynak tehetetlenül kellett végignéznie, ahogy a párja meghal - írja a Bors.

Éjfélkor történt, otthon, vagyis ott, ahol a párjával laktak. A barátnője előtt halt meg. Egyszer csak összeesett, csak annyit tudott mondani, hogy ’Ez mi’, utána elkezdett habzani a szája, megfeszültek az izmai és ennyi

– mondta a kolléga.

A Love Island győztese azonnal meghalt

A megtört kolléga maga sem tudja felfogni a történteket, a csapás teljesen váratlanul jött, mondhatni egyik pillanatról a másikra:

Erre senki nem számított, egy szívinfarktusra nem lehet számítani. Hátsó- és elsőfali szívinfarktusa volt egyszerre, azt mondták. Tegnap is megtartotta mind a két edzést, semmi baja nem volt. A mentősök szerint 10 másodperc alatt zajlott le az egész, azt mondták, hogy azonnali halála volt.

A mentősök természetesen közel két órán át küzdöttek érte, mert ők sem akarták elfogadni, hogy egy ilyen fiatal élet ilyen korán véget érjen.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!