Celebfigyelő

2024.02.28. 18:29

Vágó Bernadett életének apró öröme a férjével ébredni

Vágó Bernadett szekszárdi származású színésznő februárban a Duna tévé műsorában szerepelt férjével, Miller Zoltán színésszel. Ott árulta el, hogy számára az élet apró öröme a férjével ébredni. A színészházaspár mozaikcsaládban él: a férj két gyermeket vitt a házasságba, és van egy közös gyermekük is.

Brunner Mónika

Vágó Bernadett és férje, Miller Zoltán (fotó: MTVA/Kaszner Nikolett)

Vágó Bernadett a Duna műsorában árulta el, hogy számára az élet apró öröme a férjével, Miller Zoltánnal ébredni. – Az egy fantasztikus öröm, apró, de nagyon csodálatos – mondta a színésznő a műsorban. Miller Zoltán pedig a közös étkezéseiket nevezte meg apró örömként, legyen szó akár reggeliről, ebédről, hiszen a felesége jól főz. 

A házaspár az eddig megtett útjukból a közös, együtt tervezésre és a közös nyaralások időszakaira emlékezik vissza a legszívesebben: 

Vágó Bernadett elárulta, hogy a gyerekeikkel mindig társasjátékoznak, kártyáznak. Mozaikcsaládban élnek, amely számukra egy megtett út, egy fontos út. A férjéről többek közt elmondta, hogy a tiszta szíve, tiszta gondolkodása, tiszta szándéka tetszik benne a legjobban. 

– Nem ismerek még egy ilyen embert – tette hozzá Vágó Bernadett. 

A teljes interjú a linkre kattintva tekinthető meg.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!