Celebfigyelő

2024.03.08. 15:46

Barabás Évi tévés megszólította a bonyhádiakat: "észreveszik-e a varázslatot?"

Barabás Évi, az RTL Klub arca megszólította közösségi oldalán a bonyhádiakat. Érdeklődött tőlük: észreveszik-e a megszokott utcákon, a jól ismert vidéken a varázslatot? Barabás Évi Bonyhádon született, 2021-ben az RTL Klub kameráinak megmutatta azt a házat, ahol felnőtt, valamint beszélt a gyerekkoráról is.

Brunner Mónika

Barabás Évi megszólította a bonyhádiakat

Fotó: Markovics Gábor

Barabás Évi a közösségi médiában szólította meg a bonyhádiakat: 

„Bonyhádiak! Ti mit, kit mutatnátok (még) meg, mutatnátok be? Írjátok meg, kíváncsi vagyok! Az átutazók mindig emlegetik nekem, hogy milyen szép az én kis szülővárosom, de vajon akik benne élnek, mit látnak szépnek, észreveszik-e a megszokott utcákon, a jól ismert vidéken a varázslatot? Köszönöm, ha írtok!" Barabás Évi posztjához Bonyhádról szóló videót is közzétett. 

Barabás Évi kutyás poszterei 

Barabás Évi Bonyhádon született, Bonyhádon nőtt fel, az RTL Klub kameráinak 2021-ben megmutatta a házat, ahol felnőtt a testvérével. Elmesélte, hogy a legnagyobb emléke a gyerekszobáról, hogy tele volt kutyás poszterekkel, valamint volt Michael Jackson posztere is. Az udvarban korábban a helyi földbirtokos Perczel-család cselédei laktak, később munkásokat költöztettek oda. 

– Itt általában a szülők gyárban, szalag mellett dolgoztak, szakmunkások voltak vagy még azok sem, és itt minden megtörtént. Én közelről láttam az alkohol okozta agressziót, verekedést, szomszéd gyerekek aludtak nálunk – hangzott el a több évvel ezelőtti műsorban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!