Celebfigyelő

2024.06.26. 15:17

M. Dobos Marianne az Egri borvidéken pihen

A szekszárdi származású M. Dobos Marianne, a Hír tévé szerkesztő-műsorvezetője az Egri borvidéken tölti pihenőidejét. Rajongói üzentek M. Dobos Marianne-nak és férjének, a szintén Hír tévés M. Kovács Róbertnek is.

Brunner Mónika

M. Dobos Marianne, a Szekszárdi borvidékről származó médiaszemélyiség a közösségi médiában számolt be arról, hogy hogy az Egri borvidéken tölti pihenőidejét. 

M. Dobos Marianne szekszárdi Egri Borvidék
M. Dobos Marianne Szekszárdról származik, az Egri Borvidéken pihen
Fotó: Facebook/M. Dobos Marianne

M. Dobos Marianne pihen 

M. Dobos Marianne többek között így fogalmazta meg gondolatait június huszonötödikén kedden a közösségi médiában: „Pár nap pihenés egy csodálatos borvidéken, holnaptól pedig ismét munka a Napi aktuálisban és a Csörtében! Szép estét mindenkinek!” A szerkesztő-műsorvezetőt a Heves vármegyei Egri járásban található, Egerhez közeli Demjén község szőlőbirtokán fotózták. 

Marianne rajongói jó pihenést kívánnak a magyar televíziózás jeles képviselőjének és férjének is, a szintén Hír tévés M. Kovács Róbertnek a közösségi médiában: „Imádunk férjeddel együtt!” – írta egyikük. „Nagyon jó pihenést és kikapcsolódást kívánok! Szeretettel várunk vissza kedves Marianne” – írta másikuk. „De jó fotó Mariann! Érezzétek jól Magatokat! Gondolom Robi is ott van a közelben” – üzent nekik egy harmadik rajongójuk. 

M. Dobos Marianne a szekszárdi borok nagy rajongója is, a Szekszárdi Borvidéket is szívesen népszerűsíti. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!