Celebfigyelő

2024.08.25. 12:53

Köllő Babett lánya rosszul lett

Köllő Babett a Ripostnak árulta el, mi történt a családjukban, miközben a férjével a tizenkilencedik házassági évfordulójukat ünnepelték. A lányuk is velük tartott Németországba, ám ott belázasodott és rosszul lett. Köllő Babett szerint furcsán jött ki ez az egész.

Brunner Mónika

Köllő Babett nemrég ünnepelte tizenkilencedik házassági évfordulóját férjével, Andrással. Ám az ünnepi esemény nem a legjobban alakult, számolt be erről a Ripost. Köllő Babett lánya rosszul lett. 

Köllő Babett és lánya, Milla
Milla is együtt ünnepelte szülei házassági évfordulóját Müchenben, ahol sajnos rosszul lett
Köllő Babett és lánya, Milla (jobbra), aki együtt ünnepelte szüleivel a házassági évfordulójukat Müchenben 2024 nyarán, ahol sajnos rosszul lett Forrás: Facebook /Köllő Babett

Köllő Babett lánya rosszul lett 

Köllő Babett interjút adott a lapnak, amelyben elmesélte, hogy a házassági évfordulójukat ünnepelve meglátogatták a férje családját Németországban, Münchenben. 

– Nagyon furcsán jött ki most ez az egész, mert kimentünk Münchenbe meglátogatni András családját és abban a pillanatban, ahogy kiértünk szerda este Milla belázasodott és rosszul lett. Úgyhogy a szombati ünneplős napunkat az autóban töltöttük, hogy minél hamarabb hazaérjünk. De így is csodálatos volt, együtt voltunk egy autóban, kilenc órán keresztül. Bár alapvetően sem szoktunk nagy csinnadrattát csinálni ebből, esetleg elmegyünk enni és békésen, nyugisan töltjük" – mondta Köllő Babett. További részletek a Ripost oldalán találhatók. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!