Celebfigyelő

2024.09.05. 18:40

Döbröközi lány a Kísértésben

Döbröközi lány a TV2 Kísértés című műsorának egyik csábítója, a neve Tóth Nikolett. Divatmodellként dolgozik, szingapúri modellügynökség felfedezettje, az Instagram oldalán számos szexis képet találni róla.

Brunner Mónika

Döbrököz Tolna vármegye Dombóvári járásában található, Dombóvárhoz közel fekszik. Közel kétezren lakják, a legtöbben római katolikus vallásúnak vallják magukat. Innen származik Tóth Nikolett, Niki. A döbröközi lány divatmodell, modellügynökei vannak, Instagram oldala alapján szingapúri modellügynökség felfedezettje. 

Döbröközi lány a TV2 Kísértés című műsorában, Tóth Nikolett szingapúri modellügynökség felfedezettje
Döbröközi lány a TV2 Kísértés című műsorában, Tóth Nikolett szingapúri modellügynökség felfedezettje, az Instagram-oldalán számos szexis modellfotót osztott meg magáról 
Fotó: TV2

Döbröközi lány a Kísértésben 

A TV2 Kísértés című műsorának csábítója huszonhárom éves, világjáró, szeret utazni. Nikit úgy jellemzik, hogy a legnagyobb félelme, hogy nem használ ki minden kalandot és lehetőséget  az életében. A Kísértés című műsor is egy ilyen kaland a számára. Niki Instagram oldalán számos szexis modellfotót oszt meg, sokan dicsérik a szépségét, még a falujából is írtak neki, hogy nagyon büszkék rá. 

A Kísértés műsorban az egyik pár Tolna vármegyei kötődésű, Dusán dombóvári, Brigi pedig csorvási, Békés vármegyéből. 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!