Celebfigyelő

3 órája

Budavári Fülöpöt beengedték Miami Beach luxuséttermébe

Nemrég rövid ideig Magyarországon tartózkodott a szekszárdi származású, jelenleg Amerikában élő influencer, de már ismét az Egyesült Államokban van, legutóbb a floridai Miami Beach-ről posztolt új, divatos fotókat. Öltözete megfelelt az elegáns Miami Beach-i étterem szigorú feltételeinek is, úgyhogy beugrott egy könnyű ebédre.

Brunner Mónika

Budavári Fülöp újabb Hollywood-stílusú fotókat tett közzé a közösségi médiában. "Miami for 48 hours", azaz "Miamiban 48 órán keresztül" – írta a fényképekhez. Luxuséttermet, clubot is meglátogatott. 

Budavári Fülöp átugrott Miami Beachre két napra október elején
Budavári Fülöp átugrott Miami Beach-re két napra október elején, neves étterembe is ellátogatott, ahová csak elegáns tengerparti megjelenéssel lehet bejutni 
Fotó: Facebook/Budavári Fülöp

Budavári Fülöp bejutott 

A szekszárdi származású influencer Miami Beach-en beugrott a Nikki Beach elnevezésű étterembe, amely 1998-as megalakulása óta South Beach negyed egyik legfontosabb nevezetessége. A Nikki Beach éterembe csak azok léphetnek be, akiknek öltözete elegáns, tengerparti, megjelenését a hétköznapi elegancia, a nyári megjelenés jellemzi. A tengerpartról érkező vendégeknek is kötelező cipő és ing viselése. Tilos sportruházatban, például melegítőnadrágban, vagy kapucnis pulóverben bemenni az clubba. A Nikki Beach a honlapján jelzi, hogy akik nem követik a vezetőség útmutatásait és irányelveit, azokat felszólíthatják a helyszín elhagyására. 

Budavári Fülöp lefotózta, hogy mit evett a Nikki Beach nevű étteremben Miami Beachen, 2024 októberében
Budavári Fülöp azt is megmutatta, mit evett a Nikki Beach-ben
Fotó: Facebook/Budavári Fülöp

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!