Celebfigyelő

2 órája

Cappuccinózik Budavári Fülöp kiskutyája

Budavári Fülöp szekszárdi származású influencer videófelvételen tette közzé, ahogy Vegas nevű kiskutyája capuccinót iszik. A felvétel még idén nyáron készült. A kiskutya láthatóan imádja a finom nedűt.

Brunner Mónika

Budavári Fülöp külön Instagram oldalt hozott létre Vegas nevű ausztrál juhászkutyájának. A kiskutya éli a kisállatcelebek életét. Idén nyáron érkezett Instagram oldalára az a videó, amelyen jól láthatóan éppen cappuccinózik. 

Cappuccinózik Budavári Fülöp kiskutyája egy Instagramm - videón 2024 őszén
Cappuccinózik Budavári Fülöp kiskutyája egy  idei nyári Instagram - videóban
Forrás:  Instagram/iamvegastheaussie

Cappuccinózik a kiskutya

Budavári Fülöp az Amerikai Egyesült Államokban él. Valószínű, hogy az amerikai Las Vegas világvárosa ihlette arra, hogy kutyusát Vegasnak nevezze el. Az aranyos ebet mindenhová magával viszi, számos videó és fényképfelvétel tanúskodik arról, hogy élete minden pillanatát megosztja kedvencével. 

budavári fülöp sztár kiskutya 
sztárrá teszi kiskutyáját
Az idei évben derült ki, hogy a szekszárdi származású influencer kutyaapuka lett, Budavári Fülöp kiskutyája itt még egészen pici. Fotó: Facebook/Budavári Fülöp

A cappuccinozó kiskutyás videóhoz ezt írta angolul: "De először puppuccino". Mint ismert, a kutyacappuccino neve hivatalosan a puppuccino, amely kizárólag kutyák számára készült. Az ebek itala pedig valójában tejszínhabot tartalmaz, kávé egyáltalán nem található benne.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!