Celebfigyelő

3 órája

Halálfejes csokitortával ünnepelt a Prosectura

Telt házzal ünnepelte a Prosectura szekszárdi alapítású punkzenekar a harmincötödik születésnapját a budapesti Dürer Kertben, ahol jubileumi koncertet adtak. A zenekar tagjai halálfejes csokitortával ünnepeltek.

Brunner Mónika

A Prosectura punkzenekar frontembere, a szekszárdi származású Imre Norbert a közösségi médiában tájékoztatott arról, hogy fantasztikusan sikerült a jubileumi koncertjük, a zenekar születésnapjának ünnepi eseménye idén október tizenkilencedikén. A jeles napon halálfejes csokitortával ünnepeltek. A tortát egyik rajongójuktól kapták. 

Halálfejes csokitortával ünnepelte 35. születésnapját a szekszárdi alapítású Prosectura zenekar 2024. októberében a budapesti Dürer Kertben
Halálfejes csokitortával ünnepelte a Prosectura zenekar harmincötödik születésnapját a budapesti Dürer Kertben, születésnapi koncerttel 2024. októberében Fotó: Facebook/Prosectura 

Halálfejes csokitorta 

Imre Norbert, a Prosectura énekese október huszadikai közösségi médiás beszámolójában ismertette, hogy nem lehetnek elég hálásak mindenkinek az ünnepi estéért és az elmúlt harmincöt évért. 

"Senki nem gondolta volna, hogy egy tinédzserkori ábrándozás ennyi ideig eltarthat... Persze, ha bárki is tudta, érezte, hallotta volna azt, ahogy Tomival (Polgár Tamás, a Prosectura másik alapítója, a szerk.) mi anno beszélgettünk, tervezgettünk, elképzeltünk dolgokat – egy cseppet sem lepődött volna meg, hogy így történt minden, ahogy történt. Elmondhatatlanul hálás vagyok a sorsnak, Nektek, és mindenkinek, aki segít minket ezért az egészért! Örök hála, és köszönet mindenkinek! Norbi voltam ..." – tette hozzá a Facebookon írt posztjához Imre Norbert. 

Mint ismert, a jubileumi koncerthez kapcsolódóan a Prosectura árverésre bocsátotta múltbéli tárgyait az interneten. Az árverés lezárult, Prosectura plakátok tízezer és harmincezer forintért is elkeltek, az együttes pólójáért harmincötezer forintot is adtak a rajongók. Az elárverezett Prosectura emlékek és az értük ajánlott összegek itt találhatóak. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!