Koncerttel köszönik meg az áldozatos munkát

Tolnai Népújság

Forrás: Shutterstock

Nemzetek dalai címmel szervezett ének- és gitárkoncertet Farkas Judit operaénekes és Olgyay Gergő gitárművész, valamint a Rotary Club Szekszárd. Az eseménnyel a szekszárdi Balassa János Kórház és a szociális ellátó intézmények dolgozóinak a koronavírus-járvány időszakában végzett példás munkájukért és helytállásukért mondanak köszönetet. Partnerséget a Babits Mihály Kulturális Központ, a Balassa János Kórház és a Szociális Központ Szekszárd vállalt ebben. A rendezvény szeptember 3-án este hét órakor kezdődik a szekszárdi Művészetek Házában. A koncertre a belépés díjtalan, szeretettel várnak mindenkit a szervezők.

Farkas Judit és Olgyay Gergő 2018-ban kezdett el együtt játszani, ének-gitárduójukkal rendszeresen fellépnek, 2019-ben az V. kortárs zenei Énekversenyen kamara kategóriában első helyezést értek el. Idén elnyerték A Filharmónia Magyarország „Köszönjük Magyarország!” pályázatát, melynek keretében ez a koncert is megvalósulhat. A koncerten Ernesto Cordero, Benjamin Britten és Farkas Ferenc műveit hallhatja a közönség.

Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában