Máltások bálja

2023.11.23. 18:25

Bensőséges hangulatban zajlott az est

Mint egy baráti összejövetel, olyan bensőséges jó hangulatban zajlott a Szent Erzsébet-napi Máltai jótékonysági bál Dunaföldváron. Sokan a családtagjaikkal együtt érkeztek. A különféle korosztályok képviselői oldott, jó hangulatban töltötték együtt az estét – írja a duol.hu.

Teol.hu

Forrás: Balogh Tamás/ duol

Az estélyt Jákli Viktor nyitotta meg a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Dunaföldvári Önkéntes Csoportjának vezetője és mint házigazda is köszöntötte a meghívott vendégeket: a város jeles személyiségeit, a szeretetszolgálat helyi szervezeteinek tagjait, a helyi civil szervezetek képviselőit, és mellettük Niederaichbach település delegációját, akik Bajorországból nem először szép adományokkal érkeztek.

Elismerően szólt az önkénteseik önfeláldozó munkájáról és be is mutatta őket a közönségnek. Egyúttal megköszönte a feléjük nyújtott segítő kezeket és másokat is a csatlakozásra buzdított, majd megnyitotta az eseményt.

A cikk ide kattintva folytatódik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában