Teol.hu podcast

2024.08.03. 19:00

Tündérszép lány volt a podcast vendégünk

A Tündérszépek továbbjutója, Gősi Gabriella engedett bepillantást portálunknak a döntősök mindennapjaiba.

Farkas Eszter

A Tündérszépek Tolna vármegyei továbbjutója, Gősi Gabriella engedett bepillantást portálunknak a döntősök mindennapjaiba (Fotó: M. D.)

Gabi hatalmas örömmel osztotta meg velünk, hogy ő képviselheti vármegyénket a Tündérszépek versenyén szeptember 29-én. Július 18-án Budapesten részt vett a szépségverseny országos döntőjére felkészítő napon, és most exkluzív beszámolót adott portálunknak élményeiről és tapasztalatairól. 

Izgatottan várja a szeptember 29-i országos döntőt, de elmondása szerint nem tervez diétázni vagy sanyargatni magát. Az edzés és a mozgás az élete része, erre továbbra is odafigyel, és természetesen megfogadja a mentorok tanácsait is. 

Tótpeti Lili jó tanácsokkal látta el a versenyzőket, és Köllő Babettől, valamint Kárpáti Rebekától is kaptak biztató videóüzeneteket. Gabi úgy tervezi, hogy önmagát adja a verseny alatt, ahogy eddig is tette.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában