közterületfelügyelet

2019.02.27. 10:30

Közösen járőröztek Balázzsal, a rendőrtárssal

A Dombóvári Rendőrkapitányság körzeti megbízottja és a Dombóvári Közös Önkormányzati Hivatal közterületfelügyelői közös gyalogos járőrszolgálatokat teljesítettek.

TEOL

Fotó: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Dombóváron a közbiztonság fenntartása érdekében hagyományteremtő módon – 2019-től havonta több alkalommal – látnak el közös járőrszolgálatot a Dombóvári Közös Önkormányzati Hivatal közterületfelügyelői valamint a Dombóvári Rendőrkapitányság körzeti megbízottja, Szabó Balázs r. főtörzsőrmester. A járőrszolgálat különlegessége az, hogy a körzeti megbízottal a közterület felügyelőkön kívül járőrtársa, Balázs – általános rendőrkutya – is mindig részt vesz a közös munkában.

A városi önkormányzat és a Dombóvári Rendőrkapitányság együttműködésének célja, hogy a közös jelenléttel az állampolgárok szubjektív biztonságérzetét még jobban növeljék – tájékoztatta lapunkat a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában