rendőrségi hírek

2019.03.27. 10:30

Pakson tartottak előadást a nyugdíjasoknak

TEOL

Fotó: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A Paksi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési munkatársa a Paksi Atomerőmű nyugdíjasainak adott vagyonvédelmi tanácsokat.

Fotó: TMRFK

Bíró Ilona Mária rendőr főtörzsőrmester a Paksi Rendőrkapitányság bűn- és baleset-megelőzési előadója a Házhoz megyünk országos bűnmegelőzési program keretében 2019. március 26-án látogatott el a Paksi Atomerőmű nyugdíjas közösségéhez.

A rendezvényen az érdeklődők a korosztályukat leginkább érintő bűncselekményekről és azok megelőzéséről hallhattak. Külön kitért az előadó az úgynevezett „unokázós” csalások megelőzésének lehetőségeiről. A rendőrség munkatársa az internetes vásárlások valamint az árubemutatók veszélyeire is felhívta a figyelmet, valamint arról is beszélt, milyen módszerek vannak az áldozattá válás elkerülésére.

Az előadás végén az érdeklődök kötetlen beszélgetés keretében ismerkedhettek meg azokkal a vagyonvédelmi eszközökkel, melyek a lakosság szubjektív biztonságérzetét és vagyonának védelmét szolgálhatják – adta hírül a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában