Baleset

2022.08.04. 12:47

Meghalt a gyalogátkelőhelyen elgázolt asszony

Címkék#balesetek

A helyszínen belehalt sérüléseibe egy nő, akit egy kijelölt gyalogátkelőhelyen gázolt el egy autó nem sokkal dél előtt csütörtökön Pincehelyen.

TEOL

Fotó: TMRFK

A nőt a 61-es számú főút pincehelyi szakaszán, a Kossuth és Garay utca kereszteződésénél található gyalogátkelőhelynél ütötte el egy autó, egyelőre ismeretlen körülmények között. A sérült orvosi ellátása folyamatban van. A helyszínre mentőhelikopter fog érkezni. Az út 12 óra 15 perctől teljes szélességében lezárásra került. Kerülni a környező utcákon lehet – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Fotó: TMRFK

Frissítés (14:25):
A 61 éves helyi nőt a Kossuth utcán Tamási irányából Tolnanémedi felé haladó szintén pincehelyi 30 éves nő gázolta el. A kijelölt gyalogátkelőhelyen elütött asszony az orvosi ellátás ellenére a helyszínen életét vesztette.

Fotó: TMRFK

A helyszíni intézkedés idejére továbbra is teljes útlezárás van érvényben.

Ezzel mindössze bő két nap leforgása alatt háromra nőtt a halálos kimenetelű közúti közlekedési balesetek száma Tolna megyében. Mint azt megírtuk, kedden dél körül a 61-es főúton borult fel egy személygépkocsi. Az utasok közül egy a helyszínen életét vesztette, ketten súlyosan megsérültek. 

Ezt követően, 15 óra körül Jánosmajorban vesztette életét egy szedresi autós, aki előzésbe kezdett, de a manővert már nem tudta időben befejezni.

Frissítés (15:58-kor): A helyszínelés 15 óra 40 perckor véget ért, a forgalom újra zavartalan a a 61-es számú főúton Pincehely belterületén.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában