Utolérés

2022.12.07. 09:47

Hátulról szállt bele egy kisbusz egy autóba Dunaszentgyörgynél

Tolna megyében 2022. december 6-án öt anyagi káros balesetről érkezett bejelentés – tájékoztatta portálunkat a megyei rendőrség.

TEOL

Fotó: police.hu

Mint írtuk, két olyan pályaelhagyásos baleset is történt a megye útjain, ahol az útról lesodródó autó oszlopnak ütközött. Tolnán egy 19 éves szálkai férfi, Bonyhádon pedig egy 18 éves teveli lány járt szerencsétlenül, feltehetően a rosszul megválasztott sebesség miatt.

Bonyhádon történt egy másik anyagi káros baleset is. Egy autóbusz vezetője a Fáy lakótelepről a Bezerédj utca felé közlekedett, amikor egy balra ívelő kanyarban – feltehetően a nem megfelelően megválasztott sebesség miatt – a busz bal oldala áttért a szemközti sávba, így érintőlegen nekiütközött egy vele szembe közlekedő autó bal oldalának.

Fotó: police.hu

Egy „utoléréses” baleset történt a 6-os számú főúton Dunaszentgyörgy térségében. Egy trélert vontató kisbusz vezetője későn észlelte, hogy az előtte haladó kocsi lassít, így fékezése ellenére hátulról nekiütközött.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában