Baleset

2023.05.31. 11:46

Nem tudta bevenni a kanyart, frontálisan ütközött a szemből érkező autóval

Nem az út- és látási viszonyoknak megfelelően választotta meg a sebességét a balesetben súlyosan megsérült 23 éves fiatal – tájékoztatta portálunkat a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

TEOL

A balesetben a 23 éves férfit súlyos, életveszélyes sérülésekkel mentőhelikopter vitte kórházba (Fotó: police.hu)

Mint arról korábban beszámoltunk, szerdán délután, nem sokkal délután kettő óra előtt a 65-ös főút 21-es kilométerszelvénye közelében, a murgai elágazótól nem messze sérüléses baleset történt. Egy 23 éves tamási férfi közlekedett a főúton Hőgyész irányából Kéty irányába, amikor egy jobbra ívelő kanyarban nem az út- és látási viszonyoknak megfelelően választotta meg a sebességét. 

Az autó vezetője elveszítette uralmát a járműve felett, átsodródott a szemközti forgalmi sávba, és frontálisan nekiütközött a vele szemben szabályosan közlekedő 55 éves döbröközi nő által vezetett kocsinak. A vétlen gépkocsi mögött egy másik autó is haladt, melynek sofőrje észlelte a veszélyhelyzetet, és azért, hogy ütközést elkerülje járművét jobbra kormányozta, és az úttest melletti füves árokba hajtott. 

Fotó: police.hu

A balesetben a 23 éves férfit súlyos, életveszélyes sérülésekkel mentőhelikopter vitte kórházba, míg az 55 éves sofőrt súlyos sérülésekkel szállították kórházba. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában