Közlekedés

2023.07.20. 09:23

Életveszélyesen megsérült a 6-os úton történt baleset okozója

Súlyos-életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba, azt a sofőrt, aki balesetet okozott szerda délután a 6-os számú főúton, Kakasd közelében – tájékoztatott csütörtökön a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Teol.hu

Mint azt megírtuk, egy autós közlekedett szerdán nem sokkal este fél hat után a 6-os számú főúton a 152-es kilométerszelvény közelében, Bonyhád térségében Szekszárd felé. A sofőr ismeretlen okból áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol a járműve bal elejével nekiütközött az ellentétes irányba haladó kocsinak. A balesetet követően mindkét jármű a menetirány szerinti jobb oldali füves árokba csapódott. 

 

A vétkes, 30 éves autóst súlyos-életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. Utasai és a másik autó sofőrje súlyosan sérültek meg. Az okozó jármű két hátsó utasa a biztonsági övet nem használta.

Fotó: Police.hu

Az első információk arról szóltak, hogy a balesetben öten – egy ember könnyen, négyen súlyosan – megsérültek. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

Fotó: Police.hu

Tolna vármegye útjain az elmúlt huszonnégy órában nyolc baleset helyszínén intézkedtek az egyenruhások. Öt esetben „csak” kár keletkezett, míg három – a fentin túlmenően két – baleset sérüléssel is járt. Mint azt megírtuk, megsérült egy házaspár két tagja szerdán a 6532-es számú úton, Dombóváron pedig egy kerékpáros szenvedett sérülést, miután egy kocsinak ütközött.

Fotó: police.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában