Baleset

2023.07.20. 09:52

Megsérült egy házaspár két tagja: menet közben rántotta be a kéziféket

Megsérült egy házaspár szerdán a 6532-es számú úton, miután a járműben utasként helyet foglaló személy menet közben behúzta a kéziféket.

Teol.hu

Egy házaspár közlekedett autóval szerdán a kora délutáni órákban a 6532-es úton – tájékoztatott csütörtökön a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság. 

Fotó: Police.hu

A 22-es kilométerszelvény közelében a kocsi utasa egy, az úttesten átfutó állatot észlelt, ezért hirtelen mozdulattal berántotta a kéziféket. Emiatt a jármű irányíthatatlanná vált, az úttest melletti árokba sodródott, ahol felborult. A balesetben mindketten könnyebben megsérültek. Az eset kapcsán a dombóvári rendőrök büntetőeljárást indítanak.

Tolna vármegye útjain az elmúlt huszonnégy órában nyolc baleset helyszínén intézkedtek az egyenruhások. Öt esetben „csak” kár keletkezett, míg három – a fentin túlmenően két – baleset sérüléssel is járt. Mint azt megírtuk, egy ember életveszélyesen, többen súlyosan megsérültek a 6-os úton, Dombóváron pedig egy kerékpáros szenvedett sérülést, miután egy kocsinak ütközött.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában