Ittas vezetők

2023.07.31. 11:37

Volt, aki csak úgy halmozta a szabálysértések egész sorát

A hétvégén hét ittas járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök a vármegye útjain. Közülük egy férfi ellen több büntető és szabálysértési eljárás is indult – tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Teol.hu

Képünk illusztráció.

Forrás: Shutterstock

Szombaton délután három óra után igazoltattak az egyenruhások egy férfit Zombán a Kossuth utcában, aki bukósisak nélkül közlekedett segédmotoros kerékpárral. Az ellenőrzés során az is kiderült, hogy a bonyhád-tabódi férfi a vezetéstől eltiltás hatálya alatt áll, a motorra nem kötött kötelező gépjármű felelősségbiztosítást, ráadásul a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott. A szabályszegőt előállították a Bonyhádi Rendőrkapitányságra további mintavételre. Az ittas, valamint eltiltás hatálya alatti járművezetés miatt büntető, míg a bukósisak használatának elmulasztása és a biztosítás hiánya miatt szabálysértési feljelentét tettek ellene.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában