Tűz

2023.08.15. 09:35

Nagy erőkkel vonultak a tűzoltók az M6-os autópályára!

Nagy erőkkel vonultak a tűzoltók hétfőn az M6-oson történt tűzeset helyszínére.

Teol.hu

Fotó: Dunaföldvár ÖTE

Mint azt megírtuk, kigyulladt egy üres üvegeket szállító román kamion pótkocsija hétfőn délelőtt az M6-os autópálya 85-ös számú kilométerszelvényénél, Dunaföldvár közelében.

Fotó: Dunaföldvár ÖTE

A tűz az autópálya partoldalára is átterjedt. A dunaújvárosi, a solti és a paksi hivatásos, valamint a dunaföldvári önkéntes tűzoltók nagy erőkkel vonultak a káresethez és három vízsugárral, valamint kéziszerszámokkal oltották el a lángokat. Az autópálya tűzesettel érintett szakaszán teljes útlezárás volt a tűzoltás és a műszaki mentés idejére – tájékoztatott honlapján kedden a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Fotó: Dunaföldvár ÖTE

A helyszíni intézkedés során a tehergépkocsi vezetőjét, egy román sofőrt a rendőrök megszondáztatták, és az eszköz igen magas értéket mutatott. Emiatt a sofőrt további mintavételre előállították, és vele szemben ittas járművezetés vétsége miatt büntetőeljárás indul.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában