Közlekedés

2023.09.29. 12:03

Ismét zavartalan a forgalom a 6-os úton, Paks térségében

Hárman sérültek meg a Pakson történt balesetben – tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Teol.hu

Forrás: police.hu

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, baleset történt 2023. szeptember 29-én nem sokkal nyolc óra előtt. Egy férfi kamionnal közlekedett a 6-os számú főúton Dunaföldvár irányából Szekszárd irányába. A 6-os főút és a Paks, Vasút utca kereszteződésében balra akart kanyarodni.

A sofőr feltehetően nem jól mérte fel a szemből közeledő autó sebességét és távolságát, így elékanyarodott. A szemből érkező Pickup vezetője az ütközést nem tudta elkerülni. Idő közben, egy másik személyautó is a baleset részesévé vált, ami a kamionnal azonos irányban közlekedett és a balesettel érintett platós gépkocsinak ütközött. Az elsődleges információk szerint a balesetben hárman könnyebben megsérültek.

Forrás: police.hu

Az érintett szakaszon, mint azt korábban megírtuk, két baleset is történt a közelmúltban. Mindkettő baleset augusztus hónapban:

Egy kamion és egy személyautó ütközött össze augusztus elején a 6-os számú főúton. Mindkét sofőr életét vesztette az ütközésben. 

Augusztus végén pedig frontálisan ütközött egy kamion és egy személyautó Dunaföldvár közelében, kilenc éves kisfiú és édesanyja hunyt el a balesetben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában