Baleset

2023.09.11. 10:15

Temetőben gázolt el egy kisfiút egy autós

Eljárás indult egy autós ellen, aki járművével fellökött egy kerékpárral közlekedő fiút vasárnap Dombóváron – tájékoztatott hétfőn a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Teol.hu

A kép illusztráció.

Egy ismeretlen járművezető közlekedett az általa vezetett ismeretlen rendszámú autóval vasárnap délután hat óra körül Dombóváron, az Újdombóvári temető területén. 

Az autós haladása során a temető területéről kívánt egyenesen kihajtani a temető nagykapuja, majd a Horvay János utca irányába. A temető nagykapuja mellett mindkét irányba magas tuják vannak, ezért annak takarásában nem észlelte, hogy jobb oldalról, a járdán közlekedik egy kerékpáros, akit fellökött. Az autó vezetője megállt, a kisfiú édesanyjával beszélt, mivel nem volt sérülés, nem tettek bejelentést. 

Később, mivel a gyermek fájdalmat érzett, orvoshoz vitték, ezért hivatalból indult eljárás személyi sérüléssel járó közlekedési baleset okozása miatt.

Mint azt megírtuk, megsérült egy autó utasa, miután három autó ütközött vasárnap reggel a 6-os számú főúton, megsérült egy motoros, miután egy autóval ütközött vasárnap délután az 5601-es számú úton, szintén megsérült egy férfi, aki leesett egy lovaskocsiról szombaton a 651-es számú úton, ketten megsérültek, amikor összeütközött egy személyautó és egy teherautó még pénteken Dunaföldváron.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában