Közlekedés

2024.07.17. 13:48

Baleset történt az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán

Teol.hu

Illusztráció: Getty Images

Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó az M6-os autópálya 96-os és 97-es kilométerszelvénye között, Bölcske térségében, a Pécs felé vezető oldalon. A paksi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést, melynek során áramtalanították a járművet. A sztráda érintett szakaszán forgalomkorlátozásra kell számítani – tájékoztatott honlapján a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Mint azt megírtuk, kedden – egyetlen nap alatt – összesen nyolc baleset történt a vármegye útjain. Négy esetben sérüléssel végződtek az ütközések. Mindegyik alkalommal kétkerekűek vezetői voltak érintettek.

Az egyik balesetben életveszélyesen megsérült egy elektromos rolleren utazó 15 éves fiú Dombóváron.  Egy másik balesetben súlyos sérülést szenvedett egy traktornak ütköző motoros Bonyhád térségében. Ezen túlmenően megsérült két kerékpáros, miután összeütköztek Dunaföldváron.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában