Vádemelés

2024.07.26. 10:55

Megállás nélkül belehajtott a másik autóba az ittas sofőr

A Stop tábla ellenére, megállás nélkül behajtott a kereszteződésbe egy ittas sofőr, és összeütközött egy másik autóval. Vádat emeltek ellene.

Révészné Hanol Erzsébet

A kép illusztráció.

Ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt emelt vádat a Szekszárdi Járási Ügyészség egy 50 éves férfi ellen. Dr. Páli Péter József, a Tolna Vármegyei Főügyészség helyettes sajtószóvivő a vádiratot ismertetve elmondta, hogy a vádlott idén júniusban, a déli órákban az általa vezetett személygépkocsival ittas állapotban Szekszárd egyik lakótelepi részén közlekedett.

Figyelmen kívül hagyta a Stop táblát

Haladása során a „Stop” tábla ellenére, megállás nélkül behajtott egy lejtős útkereszteződésbe, ahol nekiütközött egy szabályosan közlekedő gépkocsinak. A baleset során személyi sérülés nem történt.

A járási ügyészség a korábban már több alkalommal elítélt és számos közlekedési szabálysértést is elkövető férfivel szemben közérdekű munka és közúti járművezetéstől eltiltás kiszabását indítványozza a Szekszárdi Járásbíróságnál.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában