Baleset

2024.07.22. 11:36

Nem bírt a lovakkal, árokba hajtott egy ittas sofőr Keszőhidegkútnál

Teol.hu

A sofőr elveszítette a járműve felett az uralmat, és az úttest melletti árokba csapódott, ahol felborult (Fotó: police.hu)

Egy 47 éves Tamásiban élő nő közlekedett Keszőhidegkút térségében szombaton délután a 6313-as mellékúton, amikor egy jobbra ívelő kanyarban elveszítette a járműve felett az uralmat, és az úttest melletti árokba csapódott, ahol felborult közölte a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság. 

A sofőr a balesetben nem sérült meg. A helyszínre érkező járőrök a nőt megszondáztatták, amely igen magas éréket mutatott. A sofőr vezetési jogosultságát felfüggesztették. Felelnie kell a baleset okozásárét és az ittas vezetésért is.

A rendőrség azt írja: az elmúlt 72 órában összesen öt ittas sofőrrel szemben intézkedtek Tolnában. Négyük ellen a fújt érték alapján büntetőeljárást indítottak, és a jogosítványuk is bánta az italozást. Egy sofőrnek pedig 130.000 forint közigazgatási bírságot kell fizetni, és 8 közlekedési előéleti büntetőpontot is kapott, mert alkoholos ital fogyasztása után ült a volán mögé.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában