Szolgálat

2024.07.13. 07:40

Új tűzoltó lépett szolgálatba Szekszárdon

Új tűzoltó állt szolgálatba a Szekszárdi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon. Maros János tűzoltó őrmesterként kezdte meg a szolgálatát.

Bencze Péter

Dr. Balázs Gábor tűzoltó dandártábornok, a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója köszöntötte Maros János őrmestert, a vármegyei katasztrófavédelem vezetői állománya előtt. 

új tűzoltó
Csütörtökön kezdte meg szolgálatát  Maros János tűzoltó őrmester. Forrás: Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A tűzoltó szakmai képzés befejeztével sikeres vizsgát tett újoncot, a Szekszárdi Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője, Kiefaber Gábor tűzoltó alezredes, valamint a Szekszárdi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság parancsnoka, Király Zsolt tűzoltó őrnagy kísérte el az Igazgatóságra. A 2024. július 11-ei hatállyal kinevezett tiszthelyettes sikeres tanulmányaihoz, valamint az esküje letételéhez az igazgató gratulált, majd beszélt a tűzoltó hivatás szépségeiről és nehézségeiről, valamint a szolgálatteljesítéshez kapcsolódó elvárásokat is megfogalmazta. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában