Testmozgás

2 órája

Sport- és egészségnapot szerveztek a vármegyei rendőreinek

Első alkalommal szerveztek sport- és egészségnapot a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság állományának Szekszárdon.

Teol.hu

A Humánigazgatási Szolgálat munkatársai október 4-én számos programmal várták a rendőrség munkatársait. A résztvevők a nap kezdeteként szakmai előadást hallgathattak dr. Bodnár Imre kardiológustól a szív- és érrendszeri betegségekről és azok megelőzésükről.  A szakadó esőben sokan a zárt térben maradtak. Ők választhattak a jóga, a pilates, a gerinctorna, a csocsó vagy a darts között is. A lelkes dartsosoknak bajnokságot is szerveztek a délelőtt folyamán, melyet végül egy szekszárdi nyomozó, Csontos Mihály nyert meg.

Sport- és egészségnap,
Sport- és egészségnap Szekszárdon. Fotó: TVRFK. Fotó: TVRFK

Az érdeklődők a stresszkezelésről is hallhattak előadást, valamint a mentális- és dentálhigiénés egészség fontosságáról is beszélgethettek szakemberekkel. 

Az érdeklődőknek felmérték a fittségüket is. Az esős idő ellenére tucatnyian kerékpárra pattantak, hogy egy hosszabb biciklitúrát teljesítsenek. A sportnap keretében focitornát is szerveztek, amelyen az öt kapitányság és a főkapitányság labdarúgást kedvelő munkatársai mérték össze tudásukat.

A nap végén a programokon résztvevőket meleg ebéddel várták, amelynek leginkább azok örültek, akik átfáztak a közel 35 kilométeres biciklitúrán és a focipályán.

A rendezvény sikerét mutatja, hogy a programokon több mint százan vettek részt. A szervezők az első rendezvény sikerén felbuzdulva, a jövőben is terveznek hasonló programokat a rendőrök számára.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában