Ünnepség

2 órája

Oszvald Marika előadása kápráztatta el a nagymányokiakat

Az Idősek napja alkalmából rendezett ünnepségen megtelt a mányoki sportcsarnok.

Farkas Eszter

Nagymányokon is köszöntötték a település idősebb lakóit október 4-én az Idősek világnapja alkalmából. Az ünnepségen több mint százötven érdeklődő gyűlt össze. Az esemény évről évre fontos alkalom a helyi közösség életében, hiszen az idősek tiszteletét és megbecsülését ünneplik.

Oszvald Marika
Oszvald Marika előadása kápráztatta el a nagymányokiakat. Forrás:  Facebook

Az ünnepi műsor Miniska Zsejke Az örök fiatalság című versével indult, melyet Demeter Tímea előadásában hallhatott a közönség. Ezt követően Bartucz Máté polgármester megható köszöntője következett, amelyben kifejezte háláját és tiszteletét a város idősebb polgárai felé.

Hatalmas tapsot kapott Oszvald Marika

Az idei rendezvény egyik legnagyobb attrakciója Oszvald Marika, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő fellépése volt. Az operett csillaga magas színvonalú előadásával elbűvölte a közönséget, és hatalmas tapsot kapott. A műsor végén két táncos produkció következett. A nagymányoki nyugdíjas klub táncosai, akik hetek óta lelkesen készültek Nyúl Györgyné vezetésével, majd zárásként Lohner Nikolett tanár ritmikus sportgimnasztikai csoportja lépett színpadra, akik meglepetés előadással készültek.

A rendezvény végén a Nagymányoki Város Önkormányzatának jóvoltából finomságokkal megterített asztalok mellett kellemes beszélgetésekkel zárult a nap.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában