Egyedi ízek várták a közönséget

2022.03.21. 18:30

Hódított a Hóci parti termelői és közösségi piac Bogyiszlón

Ferenczi Ágnes kezdeményezése látványosan bizonyította, hogy milyen jelentős érdeklődés mutatkozik a házi készítésű, egyedi ízeket kínáló termékek iránt.

Szeri Árpád

Ferenczi Ágnes asztalánál is végig nagy volt az érdeklődés Fotó: Makovics Kornél

Az Öko Spájz hulladékmentes bolt tulajdonosa a múlt hét végén falujában, Bogyiszlón, a Holt-Duna partján szervezte meg azt a piacot, mely az említett csoportba tartozó árucikkekkel várta a közönséget. Nemcsak helyből érkeztek termelők és árusok, hanem az ország különböző településeiről is. Hoztak magukkal egyebek mellett kerámiákat, füstölt árut, lekvárt, csokoládét, süteményeket. – Hömpölygött a közönség – idézte fel a látványt a szervező, aki egyébként a szakadatlan kiszolgálás miatt csak néha nézhetett fel drazsés, magvas, teás üvegei mögül.

Miután a premier minden várakozást felülmúlt, nem is lehet kétséges a folytatás. A tervek szerint április 10-én, vasárnap ismét kitárja kapuját a Hóci parti termelői és közösségi piac. A visszajelzések, jelentkezések alapján már most bizonyosnak tűnik a még nagyobb árusítói kör és a vendégsereg. Ami sokkal több lehet önmagánál, hiszen ezek után Ferenczi Ágnes nem titkolt célja egy remek közösség létrehozása. – Elképzelhetetlen számomra, hogy ne együnk valami finomat minden alkalommal, ezért számos csábító étellel fogom továbbra is várni a piacra látogatókat! – jegyezte meg végezetül.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában