Hat medencével

2023.06.18. 15:52

Kinyitott a Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő

Ismét fogadja a látogatókat a Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő.

Szeri Árpád

Hat medencében lehet megmártózni (Fotó: Makovics Kornél)

Mint azt Bay Attila, a létesítmény vezetője elmondta, az épület már június 16-án, pénteken kinyitotta kapuját. A nyitvatartási időt tekintve, takarékossági okból változás történt: reggel hat óra helyett kilenc órától lehet – este nyolc óráig – a szolgáltatásokat igénybe venni. Ez azt jelenti, hogy a kora reggeli úszás lehetősége megszűnt, helyette este hattól nyolc óráig van mód erre a tevékenységre.

A vendégek hat medence közül választhatnak, pancsoló gyermekek és jól úszó felnőttek egyaránt megtalálhatják a számukra megfelelő vizes teret. Bay Attila hozzátette, hogy a pénzügyi lehetőségek függvényében javítottak a korábbi, nem igazán kedvező állapotokon, építmény állagon. Például a medence felületek több mint harminc százalékát felújították, valamint rendbe tették a röplabda és kézilabda pályát is. 

Mint arról korábban már beszámoltunk, a helyreállítás hatalmas ütemben zajlott, harmincan dolgoztak megfeszített tempóban. Az előforduló kedvezőtlen, esős idő ellenére június 15-re elkészült a strand. Miután lekerekítették a medencék éles sarkait, széleit, a létesítmény a korábbihoz képest biztonságosabb lett. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában